Actualitate

(FOTO, VIDEO) Bulevardul Bălcescu, pistă de încercare. Mașina proiectată după o tamponare a doborât un pom

Accident cu urmări îngrijorătoare, seara trecută, pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Mașina condusă de un tânăr a fost scăpată de sub control după ce a fost lovită de o alta al cărui șofer nu a acordat prioritate. Accidentul a avut loc în vecinătatea fostului Spital Brătianu la o oră la care încă mai era trafic auto, dar și pietonal.

Impactul initial s-a produs între o Skoda care circula dinspre Centru spre Spiru Haret și nu a acordat prioritate. Un autoturism Audi care venea din celălalt sens a trecut de locul impactului și s-a oprit într-un copac de pe trotuar, pe care l-a doborât. Forța impactului arată că a existat o viteză destul de mare a mașinilor implicate.

Partea bună este că nimeni nu a fost surprins de mașina a cărei traiectorie nu a mai putut fi controlată. Șoferii, ambii cu vârste în jur de 20 de ani, au scăpat și ei teferi.

În schimb, circulația a fost dirijată o vreme, din cauza copacului doborât pe carosabil. Până la îndepărtarea acestuia, un echipaj a dirijat traficul pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Ambii șoferi au fost testați alcoolscoop și s-a dovedit că nu consumaseră alcool. Cel care nu a acordat prioritate va rămâne fără permis pentru o perioadăd e trei luni și va suporta și costurile deteriorării domeniului public.