Actualitate Reporter de strada

FOTO & VIDEO: Cursă cu obstacole pe Bulevardul Unirii

Deplasarea pe Bulevardul Unirii a devenit o adevărată provocare pentru pietoni. O simplă plimbare sau un drum până la magazinul din apropiere poate deveni un adevărat coșmar pentru copii sau pensionari. Asta pentru că mersul pe jos a devenit o complicată cursă cu obstacole: cabluri, canale neacoperite, gropi adânci pline cu gunoaie, zone de pământ și chiar bălți, deși nu a mai plouat de câteva zile, toate se regăsesc de-a lungul bulevardului. Iar în unele locuri, sunt atât de aproape unele de altele, că e o adevărată provocare să le ocolești.

Imaginile aduc cele mai clare dovezi, iar oamenii spun că s-au săturat și sunt revoltați și chiar speriați pentru siguranța lor și a copiilor, care nu se mai pot juca în fața blocului din cauza lucrărilor care nu se mai termină.

Pe de altă parte, sunt de remarcat și urmele lăsate de trecători, care nu s-au sinchisit și au trecut direct prin cimentul proaspăt turnat. Și sunt sute de astfel de pași lăsați în urmă pentru posteritate…

De departe însă, premiul pentru cea mai spectaculoasă apariție îi revine unei borduri, amplasată pe mijlocul trotuarului.