Actualitate

(FOTO/VIDEO) Ultimă oră! Focuri de armă la locuința interlopului Ion Argintaru

Mobilizare a forțelor de ordine, marți după amiază, pe strada Democrației din municipiul Buzău. Un tronson al acestei străzi și câteva dintre arterele învecinate au fost blocate după ce s-au tras focuri de armă în urma a ceea ce pare a fi, din primele date, o răfuială între două familii de romi. Polițiști, jandarmi, echipaje de la ambulanță au ajuns la fata locului.

Agent principal de poliție Stroe Cornelia

Potrivit unor surse șansanews.ro, totul s-a întâmplat în zona locuinței cunoscutului interlop Ion Mantu zis Ion Argintaru. Conflictul ar fi pornit de la fiica buzoianului, căsătorită recent cu un tânăr de aceeași etnie, a cărui familie locuiește în zona străzii Transilvaniei. Motivul scandalului pare să fie acela că tânăra soție ar fi fugit de la casa soțului și s-ar fi întors la locuința părintească. Context în care, astăzi, membrii familiei de pe Transilvaniei ar fi mers pe Democrației, pentru a o lua pe fată și a o duce înapoi în casa soțului. Cel care ar fi tras cu o armă (neletală, din primele informații) ar fi fratele tinerei.

Ancheta este în derulare la ora transmiterii acestei știri, iar forțe ale Poliției și Jandarmeriei, sunt mobilizate în zonă. Criminaliștii au intrat în locuința interlopului Ion Argintaru pentru a strânge indicii importante în anchetă. Este foarte important ce armă s-a folosit și cum era aceasta deținută căci dacă vorbim despre o armă letală se poate ajunge și la o acuzație de tentativă de omor. Mașina Serviciului Județean de Ambulanță, aflată la fața locului, a fost trimisă din motive de siguranță, dar informațiile existente arată că nimeni nu a avut nevoie de ajutor medical.