Actualitate

(VIDEO) EXCLUSIV: Mașina Primăriei Buzău, implicată într-un accident la Lipia

Un accident rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale s-a produs în după amiaza zilei de marți la Lipia. Însă, una dintre mașinile intrate recent în parcul auto al Primăriei Buzău a ajuns în service, fiind ridicată cu platforma de la locul accidentului.

Din primele date, în accident au fost implicate două mașini, una dintre ele aparținând Primăriei Buzău. Este vorba despre un Duster ce a fost achiziționat recent de municipalitate. Se pare că mașina primăriei era condusă de un șofer, angajat al instituției publice, în vârstă de 40 de ani.

Nu se știe exact în ce condiții a avut loc impactul. Însă, sursele șansanews.ro spun că vina nu ar fi aparținut șoferului primăriei. Cercetările polițiștilor vor stabili exact ce s-a întâmplat. Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Cert este că nicio persoană nu a fost rănită. Dar, ambele mașini au fost serios avariate, ajungând pe câmpul de pe marginea drumului.  La scurt timp de la producerea accidentului, mașina primăriei a fost ridicată de la fața locului cu o platformă, fiind distrusă.

Surse șansanews.ro spun că șoferul Dusterului este angajat al Primăriei Buzău din anul 2019.