Actualitate

(FOTO)Dramă la Vernești: focul a făcut scrum casa unei familii. Au scăpat doar cu hainele de pe ei

Un incendiu puternic a făcut scrum casa unei familii din Vernești. Au rămas pe drumuri, fără agoniseala de o viață, din cauza flăcărilor pornite de la o priză. Patru suflete au rămas fără acoperiș deasupra capului, mama, tatăl, fiica lor și mama bărbatului.

Imaginile cu ceea ce a rămas în urma incendiului au un puternic impact emoțional. Crucea Roșie Buzău face un apel umanitar pentru reconstrucția casei, familia având nevoie de materiale de construcție, dar și de bani.

„Antonia, Cosmin și Mădălina au nevoie de noi! Atunci când vedem asemenea tragedii cuvintele nu își mai găsesc locul. Încurajările sunt binevenite însă ei sunt prea afectați ca sa le mai poată auzi. Nu poți măcar să le întâlnești privirea! Pe 28 februarie în jurul orei 3 dimineața, casa lor a fost cuprinsă de flăcări. Au rămas doar cu hainele de pe ei. Sunt patru membri în familie printre care și o fetiță de numai 6 anișori.ACESTA ESTE MOMENTUL ÎN CARE NE PUTEM ARĂTA EMPATIA ȘI BUNĂTATEA DIN SUFLETE! COSMIN ȘI MĂDĂLINA AU NEVOIE DE AJUTOR! Haideți să nu trecem indiferenți pe lângă drama lor! Sa le dovedim ca ne pasă!Poate vor reuși sa strângă bănuți pentru a-și ridica din nou un acoperiș deasupra capului”, a transmis Crucea Roșie pe Facebook.

Situația familiei este și așa dificilă. Femeia este singura care aduce bani în casă, deoarece, în urmă cu câțiva ani, soțul său a suferit un accident grav, iar de atunci cu greu își poate găsi un loc de muncă. Totuși, deși este într-o situație dificilă, bărbatul își dorește în continuare să muncească și face tot posibilul să își găsească un loc de muncă stabil.

Primele ajutoare au fost trimise din partea Crucii Roșii, constând în produse igienico-sanitare, pături, haine și alte materiale utile supraviețuirii, însă va fi nevoie de ajutorul nostru pentru ca familia să aibă un loc unde să poată sta. Pentru donații puteți folosit următorul cont sau să sunați la următoarele numere de telefon.

0770341794 – Constantin Cosmin

0783111870 – Constantin Elena

– Mădălina Cont : RO77BRDE100SV55600371000. Titular – Constantin Elena – Mădălina