Actualitate Divertisment

Surpriză de 1 martie pentru fanii Focus Fm! Mărțișoare personalizate au fost oferite buzoiencelor

1 martie a venit cu bucurie și surprize deosebite pentru fanii Focus Fm. Ziua a început cu veselie încă din programul matinal. Primăvara a răsunat cu muzică nouă de sezon, dar și cu o întâlnire față în față a realizatorilor de emisiuni cu fanii stației.

Karla Lucuță, Cristina Nicolae și Adrian Ion au adus mici bucurii de 1 martie. Mărțișoare personalizate, unice și autentice au fost oferite astăzi buzoiencelor de 1 martie, cu mare drag și cu urări de a avea o primăvară frumoasă și audiție bună pe frecvență. Doamnele au fost încântate și au purtat pe loc darul primit. A fost un schimb de zâmbete și cuvinte frumoase.

Focus FM aduce starea bună prin muzica nouă, de sezon. Primăvara debutează muzical într-o formă de zile mari, la cel mai popular radio. Hituri unul și unul, artiști de toată isprava și o atmosferă cum numai Focus Fm face zi de zi, din zori și până în noapte. Muzica înfloreşte în undă, cu noutăți și de la artiștii de muzică populară și ușoară.

Din 1 martie, Focus FM Regional cântă primăvara pe 93.8 fm la Buzău, 104.7 fm la Rm. Sărat, 97.0 fm la Vrancea, Brăila, Galaţi, 92.9 fm în Ialomița şi live pe focusfm.ro.