Actualitate

(FOTO&VIDEO) Carambol la ieșirea din municipiul Buzău, la Hanul lui Țintă. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

UPDATE; Traficul a fost reluat cu 5 minute înainte de ora 13.00.

UPDATE: Persoanele rănite în urma accidentului, cu vârste între 11 și 28 de ani, sunt evaluate de medici la Spitalul Județean Buzău. Din primele informații, niciuna nu este rănită grav, astfel încât să fie nevoie de transferul la o altă unitate medicală.

Sportivii aflați în microbuz sunt legitimați la un club de judo din Focșani. Potrivit unor surse, în momentul în care s-a produs accidentul, sportivii se îndreptau spre Târgu Mureș, acolo unde aveau programată o competiție.

UPDATE: Cei 8 răniți au fost transportați la spital. Începând cu 12.15, încetează aplicarea Planului Rosu de Interventie.

UPDATE: În accident au fost implicate 3 vehicule, printre care un microbuz ce aparține unui club sportiv din Vrancea. În acesta din urmă se aflau 2 adulți, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, și 7 copii, toți minorii fiind transportați la spital. În celelalte 2 autoturisme se aflau doar șoferii, unul dintre ei fiind rănit și transportat la spital.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident grav s-a produs, vineri la prânz, la ieșirea din municipiul Buzău, în zona intersecției DN2E85 cu DN1B. IPJ Buzău anunță că mai multe mașini sunt implicate în accident. Nu se știe deocamdată numărul exact al victimelor, însă a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Traficul este blocat.

“Din primele date se pare că este vorba de o coliziune multiplă între autovehicule, persoanele implicate sunt evaluate medical.

La fața locului intervin echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, care gestionează misiunea de salvare a victimelor, fiind activat Planul Roșu de Intervenție. Polițiștii rutieri asigură zona și, după finalizarea intervenției reprezentaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, polițiștii vor face cercetarea la fața locului”, anunță IPJ Buzău.

Sursa foto DRDP Buzău

Din imaginile surprinse de șoferii care au trecut prin zonă și postate pe Facebook, pe Info Trafic Buzău, se pot vedea resturi din mașini împrăștiate pe zeci de metri. Trei vehicule sunt implicate în accident.

Etichete