Actualitate

Cu răbdarea treci și… Bulevardul Unirii. Cu ce propuneri vin buzoienii pentru fluidizarea traficului

Bulevardul Unirii continuă să le dea bătăi de cap buzoienilor, iar mediul online abundă de fotografii ce prezintă situația din trafic. Aproape că nu există moment al zilei în care să nu fie surprinse imagini în care buzoienii le arată tuturor celor din rețelele de socializare cât de aglomerat este. Unii au și sugestii pentru remedierea problemelor care au apărut odată cu implementarea proiectului de resistematizare a traficului.

O sesizare venită pe platforma Buzău City Report transmite că fluidizarea traficului pe Unirii s-ar putea face prin sincronizarea semafoarelor. Din ce au remarcat participanții la trafic, se pare că e nevoie de prea multă răbdare pentru a tranzita zona de Sud, astfel că o sincronizare a semafoarelor ar fi binevenită. Traficul deja sufocat, lovindu-se de mai multe semafoare pe roșu, devine piedică pentru buzoianul care este nevoit să treacă prin zonă.

„Buna ziua. Cred ca sincronizarea semafoarelor de pe Unirii este suficienta pentru deblocarea traficului. Pentru trafic nu este important doar numarul masinilor, ci si viteza cu care circula acestea; semafoarele nesincronizate genereaza micsorarea vitezei de deplasare, implicit mai multe masini pe drum. Ar mai putea fi o problema generata de inchiderea Aleii Trandafirilor, dar, poate, ar trebui studiata dupa sincronizare”, transmite un buzoian pe platforma Buzău City Report

Primarul Toma, singurul care poate răspunde pe platformă, a transmis că oamenii trebuie să aibă răbdare.

„Atunci când sistemul va acumula suficienta informatie, daca vei merge cu viteza legala nu este nevoie de sincronizarea semafoarelor.
Este un sistem de management inteligent al traficului care in acest moment lucreaza „reactiv”, nu „predictiv”. Un pic de rabdare, va rog !
Va multumesc !”, a răspuns primarul Constantin Toma

Autorul știrilor

Ioana Carpen

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • …totul a inceput cu toma von der leyen… în visul său către o statuie…face praf crezând că modernizează….birmingham(UK) băgat in faliment de fazele astea verzi…acum tre’ să vândă clădiri și alte bunuri !….

  • Don Primarele ,deci am ajuns la ce zice romanul că un lucru vechi funcționează mult mai bine că unul nou.Am platit și o sa mai plătim că sa meargă prost.