Actualitate

(FOTO&VIDEO) Cosmin Crăciun a plecat în Africa! Prietenii spun că expediția va fi un adevărat succes pentru că Dusterul 4×4 „poate ieși și din iad”

Agitație mare de la primele orele ale dimineții pentru că astăzi a fost anunțată marea plecare a pasionatului de off-road Cosmin Crăciun. Prietenii și susținătorii lui Cosmin au scris pe rețelele de socializare că îl așteaptă în apropierea podului de la Mărăcineni, tocmai pentru a surprinde momentul plecării.

Azi, ora 18:30, Cosmin Craciun pleacă spre Africa! Cei care vreți și aveți un pic de ambiție sa fiți prezenți, va așteptăm in zona Pod Mărăcineni, in față la Black Sea, sa-i urăm succes “nebunului” in expeditia lui cu celebrul Duster! Va așteptăm in număr cât mai mare, azi ora 18:15 ! Parcare Black Sea pod Mărăcineni- Buzău!
P.S. Atenție, plecați din timp, traficul pe pod la ora aceea este la o valoare foarte ridicată!

Cu sufletul la gura, pasionatul de off-road și expediții extreme a fost așteptat de prietenii săi, care au ținut să îi ureze „drum bun”. Surpriza serii a fost cel mai tânăr susținător al său, care i-a oferit o îmbrățișare înainte să pornească la drum, pentru a-i purta noroc.

Între timp, pe grupul destinat excursiilor realizate de Cosmin Crăciun, curg zeci de mesaje de încurajare pentru cel care îi face mândri pe buzoieni, care prin muncă necontenită a ajuns să testeze modele noi de mașini și să beneficieze de sponsori care îi ușurează excursiile și concursurile de off-road.

Cosmin nu este la prima expediție în care își testează limitele la maximum. El a ajuns până în Laponia, după cum Șansa News a scris în exclusivitate AICI. Dusterul, mașina vedetă românească, s-a plimbat în sus și în jos pe harta Europei, ajungând în Austria, Germania, Italia, Elveția și Turcia, pe traseul lung de 10.000 de kilometri, până în Laponia și retur. Acum, Duster-ul upgradat a pornit spre Maroc.

Cosmin a declarat pentru Șansa News.ro că are emoții, pentru că așa a avut mereu la plecările pe distanțe mari, dar spune că are încredere în mașina sa și în forțele proprii.

„Voi aveți mare încredere în mine, dar eu am mare încredere în mașina mea. Prima oprire a mea va fi la Arad, voi merge cu vasul două zile, voi avea parte de provocări pe care nu le-am mai întâlnit, voi traversa țări pe care nu le-am mai văzut, voi vedea locuri noi și voi cunoaște alți oameni, o să mă lovesc de alte mentalități. Eu astăzi nu am stat degeaba și am testat o altă mașina chiar înainte de plecare. Să ne revedem cu bine!”, spune Cosmin Crăciun.

A pornit la drum cu optimism și a mărturisit, în glumă, că nu înțelege de ce trebuie să meargă cu vaporul 50 de ore, pentru că Dusterul ar putea trece și prin apă pe roți.