Actualitate

(FOTO&VIDEO) Dorel lucrează altfel. Avionul din rondul Unirii nu se mai vede de praf

Ieri, la orele prânzului, când valorile de trafic erau extrem de ridicate, muncitorii lucrau de zor, montând borduri în zona Unirii Nord. Însă, cum vremurile s-au schimbat, și metodele de lucru ale muncitorilor sunt inovatoare. Concret, rondul din zona Unirii abia se zărea de praf, deoarece nimeni nu-și punea problema cât de periculoasă este expunerea la praf.

Nori de praf s-au ridicat câteva ore bune în zona Unirii Nord, spre disperarea buzoienilor care erau în tranzit ori care locuiesc în zonă.

Un comerciant din zonă s-a arătat extrem de deranjat de stilul de lucru al muncitorilor, mai ales că și el a lucrat în construcții, pe vremea când ”lucrările se făceau cu cap”. Buzoianul s-a arătat îngrijorat pentru sănătatea oamenilor, dar nu numai asta ar fi problema, ci și că muncitorii lucrează haotic, iar mașinile sunt avariate constant, pietrele căzând din mașinile de mare tonaj chiar pe autoturismele oamenilor.

Tot haotic sunt lăsate și mașinile muncitorilor, care sunt urcate pe spațiul verde. Și tot haotic este și traficul.

Zona Unirii Nord este deja cunoscută pentru problemele de circulație care există, deoarece zilele trecute asfaltul s-a surpat, formând un adevărat crater.

Autorul știrilor

Ioana Carpen

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Parca mai conteaza blocajele din trafic, praful, gropile din asfalt, tot haosul si nebunia din acele zone ! Stimati buzoieni, si nu numai, multumiti-i pentru toate aceste “daruri” primarului Toma, ctitorul si carmuitorul in tot ce misca si se face in oras !

  • Da, mult praf ieri. Îl simțeam pe față, în nări…în plămâni. Și nu era numai acolo că ieri a fost vânt și cu atâtea șantiere este antrenat și purtat. La întoarcerea de la cumpărături din acea zonă am fost curioasă să văd calitatea aerului la stația de lângă APM, că nasul meu îmi spunea ceva despre asta.
    Surpriză, era “ acceptabilă”, verde!
    O fi, dar pe mine nasul nu mă înseală, a luat mult praf ieri.
    Uite de ce era bine să fi avut o mască la mine.😀