Actualitate

(FOTO&VIDEO) Ministrul Familiei, Natalia Intotero, în vizită de lucru la Buzău

Vizită ministerială, pe final de săptămână, la Buzău. Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse se află într-o vizită de lucru, zilele acestea, în județ. Potrivit programului, oficialul va vizita o serie de centre sociale, case de tip familial din Buzău și Râmnicu Sărat. De asemenea, ministrul are pe agendă și vizite în mediul rural, la Valea Salciei și la Berca. Totodată, sunt programate discuții cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale specializate în promovarea drepturilor familiilor, copiilor și tineretului.

Vineri după amiază, ministrul Natalia Intotero este prezentă în municipiul Buzău. Până la această oră, a avut un program încărcat, trecând pragul mai multor centre din subordinea DGASPC din oraș. Ministrul a stat de vorbă cu beneficiarii, i-a îmbrățișat pe copii, ba unora le-a oferit și mici daruri.

Pe de altă parte, ministrul a discutat cu reprezentanții sistemului de protecție a copilului despre posibilitățile de accesare de fonduri pentru îmbunătățirea serviciilor.

Vizita ministrului Familiei la Buzău se va încheia mâine, când reprezentantul Guvernului va ajunge la Centrul rezidențial pentru copii ”Sfânta Maria” Sătuc.