Actualitate

(FOTO&VIDEO) Mister într-o farmacie veterinară din Buzău! Cum a ajuns o piatră ”zburătoare” lângă medicamente și creme

Pietrele nu sunt nici pe departe o prezență obișnuită într-o farmacie, fie ea umană sau veterinară. Însă, la Buzău, lucrările și traficul catastrofal generat de acestea au reușit să ”așeze” bolovanii direct în farmacie.

La primele ore ale dimineții, când o buzoiancă a ajuns la locul de muncă, o farmacie veterinară situată în intersecția dintre strada Independenței și strada Ostrovului, ea a găsit un bolovan în farmacie și, evident, și un geam spart. Proprietara unității farmaceutice crede că bolovanul a ajuns accidental acolo, proiectat, cel mai probabil, de roțile mașinilor care tranzitează zona. Un scenariu care indică foarte clar că intersecția respectivă, zonă intens circulată, a devenit un loc periculos, atât pentru pietoni, cât și pentru angajați.

Femeia spune că a ajuns la acest scenariu, să creadă că bolovanul a fost proiectat în farmacie din trafic, pentru că nu este prima dată când are de suferit din cauza șantierului din zonă. S-a întâmplat de mai multe ori ca pietrele să ”zboare” și să ajungă pe scările farmaciei. Buzoianca a încercat să ia legătura cu autoritățile, însă fără prea mare noroc și, cel mai probabil, ea va fi cea care va suporta costurile reparației.

Circulația în intersecția respectivă este în prezent îngreunată de mai multe lucrări ce se desfășoară în zonă de câteva săptămâni. Inclusiv asfaltul a fost decopertat pe anumite porțiuni, iar șoferilor le e aproape imposibil să prevadă cât de periculoase pot deveni pietrele din șantier.

Autorul știrilor

Ioana Carpen

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • De vina lucrările, dar și șoferii care circulă cu viteză fără a ține cont ca sunt în zonă cu lucrări și populată. Acum o săptămână eram pe canapea așteptând autobuzul în stația după DNA Neaga, când a trecut cu viteză o mașină din carosabil sărit o piatra chiar în canapea între mine și cealaltă persoană.