Actualitate

(FOTO&VIDEO) Momente speciale pe holurile Spitalului Județean. Au răsunat glasurile colindătorilor

Momente speciale, astăzi, pe holurile Spitalului Județean Buzău. Au răsunat glasurile colindătorilor care au venit să vestească Nașterea Mântuitorului și să le aducă bolnavilor bucurie, să îi ajute să uite, măcar pentru câteva minute, de afecțiunile care i-au trimis pe patul de spital.

Colindătorii de la Baza Aeriană Boboc au fost cei care au  interpretat colinde tradiționale la Spitalul Județean. Au vizitat mai multe secții din cadrul unității, ajungând inclusiv la Maternitate și Pneumologie.

“Grupul de colindători de la Baza Aeriană Boboc, coordonat  de preotul  bisericii, Costantin Neagu, a trecut pragul Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru a aduce bucurie și emoție pacienților și personalului unității medicale. Colindătorii au interpretat colinde tradiționale românești, precum și alte cântece specifice perioadei Crăciunului. Devenită tradiție, întâlnirea cu vestitorii Nașterii Domnului în secțiile Spitalului Județean de Urgență Buzău a prilejuit un moment de bucurie pentru toți cei prezenți la eveniment. Anul acesta, colindătorii au vizitat secțiile Pediatrie, Chirurgie Pediatrică și Medicină Internă, dar și două secții exterioare ale spitalului, respectiv Maternitate și  Pneumologie”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Adriana Bunilă.

Pacienții și personalul spitalului au asistat cu emoție și fericire la spectacolul oferit de colindători, pe chipurile tuturor citindu-se bucuria sosirii sărbătorilor.

„Vin sărbătorile şi ne-am gândit la pacienții care sunt internaţi în spital să le oferim o bucurie. Doresc să mulțumesc Pr. Neagu Constantin  și colindătorilor de la Baza Aeriană Boboc, pentru că au ales ca și în acest an să vină la Spitalul Județean de Urgență, să ne colinde. Au reușit să transmită un suflu de optimism și speranță pacienților. Mulțumesc  pentru acest gest frumos, de a ne încânta și a trăi momente unice, prin colindele interpretate”, a transmis managerul Spitalului Județean, Claudiu Damian.