Actualitate

(FOTO&VIDEO) Ora și accidentul pe Șoseaua Europeană. O persoană încarcerată la ieșirea din Râmnicu Sărat către Vrancea

Sursa foto Fb/ Radu Iftinoiu

UPDATE: Bilanț tragic al accidentului de pe DN2E85, de la ieșirea din Rm. Sărat spre Focșani. O tânără de 21 de ani, din Buzău, și-a pierdut viața. În ciuda eforturilor echipelor medicale, tânăra rănită în urma impactului nu a mai putut fi salvată.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, ce se deplasau pe direcția Buzău către Vrancea, la volanul cărora se aflau două conducătoare auto, în vârstă de 55 de ani, din Râmnicu Sărat și în vârstă de 21 de ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu decesul unei pasagere din mașina șoferiței din Buzău, o tânără în vârstă de 21 de ani,de asemenea din Buzău. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Șoseaua Europeană, cunoscută ca fiind cea mai periculoasă șosea din județul Buzău, continuă să fie artera pe care se produc accidente pe bandă rulantă. După ce dimineață două vehicule s-au ciocnit la Oreavul, în jurul orei 11:00 un alt accident s-a produs pe DN2E85. De data aceasta este vorba despre o coliziune înregistrată la ieșire din Râmnicu Sărat către Vrancea.

În urma coliziunii dintre două autovehicule, o persoană a rămas încarcerată. De ajutor medical a avut nevoie și o a doua persoană rănită ușor în urma accidentului.

SURSA FOTO Fb/ Radu Iftinoiu

La fața locului sunt prezente mai multe echipaje de la Poliția Rutieră Buzău și ISU. Traficul se desfășoară dirijat.

Imaginile de la fața locului arată gravitatea impactului. Buzoianul Radu Iftinoiu a postat, pe Facebook, imagini de la locul accidentului:

Etichete