Actualitate

FOTO&VIDEO – Piloții de la Boboc au făcut spectacol pe cer, la Focșani

foto: Facebook CJ Vrancea

Piloții Bazei Aeriene de Formare și Instruire a Personalului Aeronautic “Aurel Vlaicu” Boboc, avându-l cap de formație pe comandantul lor, general de flotilă aeriană Ovidiu Bălan, au făcut astăzi spectacol, la Focșani. Zona centrală a orașului din județul vecin a fost survolată de formațiuni de avioane și elicoptere plecate de la Boboc, în cadrul unui eveniment organizat în Vrancea cu prilejul împlinirii a 110 ani de aeronautică militară în România.

Potrivit comandorului (r) Jănel Tănase, lector universitar la Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă Brașov și organizator al evenimentului, spectacolul aerian a fost deschis de aeronava pilotată de comandatul unității militare buzoiene.

Ulterior acestui eveniment, care a fost imortalizat de sute de oameni în imagini și filmări, studenții Academiei Forțelor Aeriene “Henri Coandă” din Brașov și elevii Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” Boboc și-au prezentat și oferta educațională în fața elevilor din Focșani.