Actualitate

(FOTO&VIDEO) SPA în mijlocul străzii ! De unde a început să se reverse apă opărită în timp ce afară sunt 2 grade Celsius

O intervenție la rețeaua de termoficare a oferit un adevărat spectacol pe o stradă din zona cartierului Micro 5, unde apa a început să țâșnească din gurile de canalizare. Fotografiile au apărut imediat pe rețelele de socializare, iar oamenii s-au întrebat care este sursa SPA-ului apărut, din senin. Lucrurile au fost lămurite o dată cu explicațiile venite de la reprezentanții RAM Termo Verde, administratorul rețelelor de termoficare.

În contextul scăderii numărului de abonați, reprezentanții Ram Termo Verde vor să închidă Centrala Termică 4, din cartierul Dorobanți, pentru a scădea costurile. Pentru acest lucru, trebuie găsite soluții pentru ca buzoienii care sunt încă racordați la rețeaua de termoficare să primească în continuare apă caldă și căldură.

Potrivit unor surse, una dintre variantele luate în calcul a fost alimentarea acestora dintr-o altă centrală termică, din zona Caraiman. Probele s-au făcut astăzi, dar a reieșit că nu este cea mai bună soluție. În timpul manevrelor, apa caldă a început să țâșnească direct pe stradă, formându-se adevărate fântâni arteziene pe strada Agriculturii.