Actualitate POLITICĂ

(FOTO&VIDEO) Val de demisii din PSD într-o comună din Buzău. Care este motivul

Nemulțumiți de politica dusă de conducerea organizației și hotărâți să lupte pentru binele comunității, mai mulți membri ai PSD Mărăcineni și-au dat demisia din partid, în ultima vreme, și au decis să se alăture echipei Partidului Național Liberal. Numai astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, au fost prezentați 3 noi membri ai PNL Mărăcineni, cu toții având, până de curând, legătură cu tabăra social democraților.

Unul dintre cei care au decis să treacă în tabăra liberalilor este Cosmin Petrache, fost consilier local PSD la Mărăcineni. Deși se afla la mijlocul mandatului, a decis să schimbe tabăra politică, chiar cu riscul de a nu mai fi consilier local, nemulțumit că în partidul în care se afla nu găsea susținere pentru proiectele sale.

La fel și Marian Burlacu, aflat până de curând în echipa actualei administrații din Mărăcineni, care s-a alăturat echipei PNL. Marian Burlacu își propune ca pe viitor să promoveze sportul și să ajute tinerii din localitate să practice sportul preferat și să facă performanță în acest domeniu.

Pe lista noilor achiziții ale PNL Mărăcineni se află și Doina Andreiu. Fost angajat al Primăriei Mărăcineni, o persoană respectată în comună, Doina Andreiu spune că a decis să se alăture echipei PNL atrasă de obiectivele și proiectele liberalilor, îndreptate spre dezvoltarea și binele comunității.

PNL Mărăcineni este o organizație în plină dezvoltare care, în doar câteva luni de la înființare, mai exact din toamna anului trecut, a reușit să atragă membri noi și să vină cu proiecte importante pentru locuitorii comunei aflate la doi pași de municipiul reședință de județ. De altfel, după cum a subliniat liderul organizației, Constantin Coman, parte din proiectele propuse de liberali au fost deja adoptate de actuala conducere a primăriei.