Actualitate

(FOTO&VIDEO) Vila Albatros, plină de zâmbete! Ce mesaj a transmis o buzoiancă trupei „Om la Lună”

De-a lungul vieții, întâlnim oameni care au câștigat un loc special în inimile noastre. În cinstea acestora, împărtășim mesaje de mulțumire, pentru a împărtăși o mica parte din fericirea noastră. Asta s-a întâmplat și vineri seară, în casa lui Alexandru Marghiloman, unde tinerii de la „Om la Lună” au susținut un concert, care s-a dovedit extrem de apreciat. Iar felicitările după concert au curs.

Cei care au deschis calea au fost chiar membrii trupei, care s-au arătat încântați că au putut cânta pentru a doua oară la Buzău, prima oară fiind invitați la festivalul „Buzăul lui Marghiloman”, unde melodiile lor au făcut publicul să aplaude necontenit.

„Aseară am cântat pentru a doua oară la Buzău, de data asta în frumoasa casă a domnului Marghiloman, unde ne-am simțit ca la noi acasă – după cum se vede și din poze. În sufrageria transformată atât de potrivit în sală de concert s-au adunat prieteni vechi și noi și am cântat și am dansat ca la petrecerile de pe vremuri. S-a scos covorul, s-au ascuns bibelourile în dulap, părinții au plecat de acasă, am anunțat vecinii că o să cam facem deranj și i-am rugat frumos să nu cheme poliția, am dat muzica tare, am adus un băiat care știe să cânte la chitară, am băgat și niște bluzuri la final. Le mulțumim pentru invitație și pentru grijă prietenilor de la Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” Buzău, abia așteptăm să ne revedem, poate chiar la vară”, au transmis tinerii de la „Om la Lună” pe Facebook.

Sala a fost din nou plină, așa cum s-a umplut și la spectacolele de teatru pe care le găzduiește, iar apropierea dintre public și cântăreți a fost vibrantă, melodiile lor ajungând să bucure sufletele buzoienilor. Dovada vie care stă la baza acestui concert reușit este feedback-ul. Un feedback atipic și melodios, surprins de reporterii Șansa News.ro. O tânără buzoiancă, aflată pentru prima dată în Sala Studio, a scris în versuri toate trăirile sale de la concert.

În prim-plan a fost timpul, tema favorită a creației eminesciene, pe care buzoianca a încercat să o reinterpreteze. Tânăra a asociat muzica celor de la „Om la Lună” cu o „măiastră”, la vederea căreia timpul cerea să fie oprit în loc.

Recunoștința ei pentru acest concert dedicat tinerilor, care face parte dintr-o serie amplă de evenimente special dedicată adolescenților, se putea limita la un simplu „mulțumesc”, însă sentimentele pe care le-a trăit, apropierea pe care a simțit-o față de cântăreți, luminile care au completat cadrul, dându-i o muzicalitate atipică, au făcut inima buzoiencei să tresară pe versurile trupei.

Sintetizând întregul text, buzoianca a descris concertul ca fiind unul „sublim”, în care vocile s-au împletit, iar oamenii au fost profund emoționați.