Actualitate

(FOTO+VIDEO)Mașina mică vs. TIR, ambele făcute praf! Oamenii au crezut că ceva a sărit în aer

Imagini terifiante, în urmă cu puțin timp, pe DN 2 E 85, în localitatea Cioranca, după impactul devastator dintre un autoturism și un autotren. Mașina mică, condusă de un grec, aături de care se aflau un turc și un bulgar, a fost proiectată într-un gard din beton, iar componente ale sale s-au împrăștiat pe o distanță de zeci de metri, în timp ce rezervorul TIR-ului cu numere de Ucraina s-a spart și tot combustibilul s-a scurs pe șosea și în șanț.

Când au ajuns primele echipaje de intervenție-pompieri, polițiști și cadre medicale de la Ambulanță- șoferul mașinii mici, cetățean grec, era încarcerat, dar conștient. Bărbatul a comunicat cu echipajul medical până când a fost urcat în ambulanță, iar polițiștii l-au testat cu Drager-ul, rezultatul fiind negativ. La fel a fost rezultatul și în cazul șoferului de TIR, un ucrainean.

Ambulanțele au preluat de la locul accidentului trei răniți și i-au transportat la spital.

Pompierii au asigurat perimetrul unde s-a scurs combustibilul și au luat măsuri pentru a limita riscurile de incendiu.

Oamenii care locuiesc pe o rază de câteva sute de metri de locul accidentului spun că s-a auzit o bubuitură asemeni unei explozii și s-au gândit că ceva a sărit în aer pe șosea.

Accidentul a dus la întreruperea traficului pe DN 2 E 85, pe ambele sensuri, timp de câteva zeci de minute, începând cu ora 15,00. Circulatia s-a reluat, alternativ și sunt coloane de mașini, pe ambele sensuri, la ora transmiterii acestei știri. Sute de șoferi așteaptă reluarea traficului, efectele resimțindu-se până la ieșirea din municipiul Buzău.