Divertisment

Fuego e neobosit. E în plin turneu și votat pe locul 5 în Top 10 Focus Fm

Artistul Fuego se bucură din plin zilele acestea de reîntâlnirea cu publicul său. După atâtea restricții, a pornit turneul muzical și sălile au fost pline săptămâna aceasta la Brașov și la București. Muzica unește și bucură suflete! La radio Focus, Fuego e votat pe locul 5 cu cântecul său, Ce bine a fost. Filmările videoclipului au fost realizate la Palatul Brâncovenesc din Mogoșoaia.

“Public de toate vârstele și o stare care mi-a încărcat bateriile. Scena îmi aduce cele mai importante realizări în viață și sunt împlinit că tot efortul din anii aceștia nu a fost în van.”, spune Paul Surugiu – Fuego după cel mai recent concert. Urmează să ajungă pe 31 martie, la Focsani, la Sala Balada.

Pe 15 mai pregătește cel mai mare concert. SIMFONIC este producția care se anunță a fi una impresionantă, Fuego și echipa lui pregătind minuțios, dinainte de pandemie, acest show, investind enorm în realizare, partituri, ținute, concept, scenariu, promovare. Este vorba despre un concert pop-simfonic grandios, o feerie a muzicii înalte, într-o interpretare și-o formulă de excepție ce va avea loc la Sala Palatului.