Divertisment

Fuego, un artist complex. A umplut Sala Palatului la un spectacol cu muzică tradițională

Paul Surugiu – Fuego a făcut un show spectaculos, de 4 ore, dedicat României mari. Alături de el, pe scenă, a fost și celebra Orchestră a Fraților Vasile și Vitalie Advahov din Chișinău, instrumentiști virtuoși, care au făcut spectacol și au arătat ca un întreg artistic. Nu sunt mulți artiști capabili de a realiza concerte complexe. Printre ei se numără clar și Paul Surugiu, cel care ne dedică ale sale cântece, în fiecare zi în programele Focus Fm.

“Am încercat să mă autodepășesc și să arat că iubesc muzica autentică, o pot cânta si o pot aduce la scenă într-un show modern, cu legende si oameni valoroși!” , a spus artistul.

Pe scenă au fost și invitați surpriză. Printre ei Nicusor Iordan, Niculina Stoican și Marian Medregoniu. Concertul din 2 decembrie a avut numeroase surprize, momente emoționante, omagii, joc, veselie și multă bună dispoziție, arătând cumva că România este de-o complexitate unică în plan artistic, una de care trebuie să ne fie drag și pe care e musai să o cunoaștem la justa valoare. S-a cântat cu foc, s-a dansat. Paul Surugiu a purtat publicul prin istoriile neamului, prin costume de colecție și un repertoriu pe măsură.