Divertisment

Primii câștigători la Focus Fm. Cum poți câștiga și tu Dulcele de Craciun

La radio Focus Fm Regional, prima săptămână din campania de iarnă a fost un succes. Muzica de iarnă, colindele și premiile dulci au făcut deliciul audienței, iar programele stației rămân preferate de public. Din 6 decembrie, la radio Focus Fm a început cea mai dulce campanie cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Până pe 23 decembrie, ascultătorii au șansa de câștiga cel mai dulce cadou oferit de partenerii stației de radio, pentru că în fiecare zi, în program se poate câștiga un tort. Fii fan Focus Fm și șansa poate fi de partea ta!

Primii câștigători au fost din Buzău și Focșani, dar premiile pot fi câștigate zilnic cu un apel la startul concursului la numărul cu tarif normal 0338.401.790. Toți ascultătorii din aria de acoperire din Buzău, Râmnicu Sărat, Brăila, Galați, Slobozia sau Focșani pot câștiga. E foarte simplu! Mariana Piele, Nelu Tănase, Costel Păun și Nicoleta Alexandrache au câștigat deja.

În luna decembrie, partenerii dulci ai stației radio sunt în Buzău și Râmnicu Sărat: Casa Lucia, YoYo Treats si Corina Caffe Focșani: Secret de Dulce by Roxi Slobozia: Cofetăria Flavours Brăila: Cofetăria Pisica Albastră și în Galați: Cofetăria Kristal.

Nelu Tanase, castigator Focus Fm