Divertisment

Gabriel Cotabiță revine pe scenă, dar e supărat

Solistul Gabriel Cotabiță revine cu forțe noi pe scenă în această perioadă, după o lungă pandemie și fiind refăcut din punct de vedere medical, după un atac cerebral suferit. Este pregătit pentru reîntâlnirea cu publicul drag, căruia i-a dus dorul, dar este supărat că românii nu mai plătesc bilete la concerte ci merg doar acolo unde este gratis.

Sunt în pregătiri, cu niște surprize muzicale, dar încă nu pot dezvălui nimic. Îmi pare însă rău că oamenii nu mai dau bani pe bilete la spectacole. Unde este moca este perfect, unde este gratis este toată lumea, afară, în aer liber, nu ați văzut? Într-adevăr, nu-s bani, este și război la graniță, dar e la fel de greu pentru toți, și pentru noi, artiștii.”, a declarat Gabriel Cotabiță.

Gabriel Cotabiță le pregătește multe alte surprize muzicale fanilor săi. Anul acesta, artistul a lansat un videoclip modern, pentru o piesă în colaborare cu Tamy.

Acum șapte ani, Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte. Cântărețul și-a revenit miraculos, s-a recuperat total, nu a rămas cu sechele și este fericit că se poate ocupa de muzică, marea lui dragoste.