Divertisment

Georgiana Lobonț, despre certurile cu soțul său după 6 ani de mariaj

Georgiana Lobonț a urcat foarte mult în tendințe și a reușit în ultimii doi ani să ajungă una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Să ții casa, copiii și un soț fericit, în timp ce faci carieră necesită efort și determinare, mai ales că o carieră muzicală înseamnă multă energie consumată și multă oboseală acumulată. Recent, cântăreața a vorbit cu sinceritate despre căsnicia cu Rareș Ciciovan, tatăl copiilor ei. Artista recunoaște că mai există conflicte între ei doi, dar mereu reușesc să depășească aceste momente tensionate.

Georgiana este căsătorită cu omul care i-a devenit manager și impresare, iar împreună au doi copii minunați. Aceștia se gândesc deja să devină părinți a treia oară. Povestea de iubire dintre Georgiana și Rareș a început în 2009, când artista avea doar 15 ani. Vedeta s-a maturizat alături de partenerul său, iar ca în orice căsnicie, cei doi mai au și perioade mai puțin plăcute.

Luna viitoare, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan vor împlini șase ani de căsnicie. Cei doi formează un cuplu minunat, iar rodul iubirii lor sunt cei doi copii. Cu toate astea, artista a recunoscut că mai există neînțelegeri între ei. Georgiana a mărturisit cum reușește să treacă peste conflictele cu soțul ei, Rareș.

“De 13 ani ne cunoaștem și anul ăsta, în martie, împlinim șase ani de căsătorie. Și el a contribuit la maturizarea mea, probabil că și eu am contribuit la maturizarea lui, dar și copiii ne-au responsabilizat și fiecare experiență de viață pe care am trăit-oChiar dacă au fost și momente în care poate gândurile noastre nu au fost pe aceeași lungime de undă, dar am încercat să le aliniem și să formăm un întreg. În orice căsnicie nu e numai roz, mai treci și prin momente mai gri.“, a declarat artista.