Divertisment

Trei luni de la moartea lui Nea Beni. Singurătate apăsătoare pentru văduva artistului

Au trecut 3 luni de la despărțirea de artistul Benone Sinulescu. După 40 de ani de conviețuire cu regretatul artist, cel mai greu îi este văduvei lui Benone Sinulescu, care mărturisește sincer că singurătatea este extrem de apăsătoare. Elena Sinulescu spune că, de trei luni, de când nu mai este, soțul ei i-a apărut în vis o singură dată și toate camerele casei sunt pustii fără el.

Elena Sinulescu, văduva lui Benone Sinulescu, trăiește aproape singură în casa de lângă Arad, acolo unde Nea Beni și-a trăit ultima parte a vieții, deși artistul își are originile în județul Buzău. După 40 de ani împreună, viața în singurătate este apăsătoare, cu atât mai mult cu cât dramaticul moment al pierderii soțului este încă atât de viu în amintirea ei. Recent, aceasta i-a făcut pomenirea de trei luni artistului. Elena Sinulescu, mărturisea că artistul a dorit să prindă în viață aniversarea de 40 de ani a căsătoriei lor, semn al dragostei pe care i-o purta. Iar dorința i-a fost îndeplinită, Nea Beni, cum îi spuneau cei care l-au iubit, stingându-se din viață la 18 noiembrie 2021, la doar o zi de la aniversarea datei căsătoriei.

“E pustie casa. Este groaznic fără el. Probabil abia la primăvară mă voi muta. Ce să fac la Arad? Pe Beni l-am visat o singură dată de când a murit. Nu mi-a cerut nimic să-i dau de pomană! L-am visat cum cobora nişte scări… M-a îmbrăţişat şi a dispărut”, a povestit văduva artistului.