Divertisment

Georgiana Lobonţ e pe val. Noua piesă în top

Cântăreaţa Georgiana Lobonţ este pe val. În patru zile de la lansarea celei mai noi melodii a reuşit să strângă aproape jumătate de milion de vizualizări şi se află deja în topul videoclipurilor populare, pe poziţia a cincea. 100 de ani este melodia tuturor celor care iubesc viaţa din toată inima. Georgiana are şi un mesaj pentru fanii săi:

Despre bunătate, speranță și optimism este 100 de ani! Exact ce simt si ce gândesc eu mereu! Piesa asta mă descrie foarte bine și sper să vă regăsiți mulți în versurile ei! Vă pup și mulțumesc că-mi sunteți alături!

Pe numele ei complet, Georgiana Maria Lobonț, tânăra preferință muzicală a românilor, s-a născut în Gherla, în județul Cluj. La vârsta de 4 ani, spune Georgiana Lobonț, a făcut cunoștință pentru prima dată cu scena. La acel moment concura în celebrul concurs pentru copii ”Tip Top Mini top”. Talentul pentru muzică l-a dobândit din familie, având în vedere că în familie se asculta foarte multă muzică populară. Deși talentată, a avut nevoie și de studii, așa că intră la școala populară de artă din Cluj. Momentul lansării ei oficiale avea să vină în 2005, pe scena celebrei emisiuni Tezaur Folcloric. Georgiana Lobonț avea să-și perfecționeze talentul, și în 2010 scoate primul său album de muzică populară “Mi-o spus frunza fagului”.

În următorii ani are diferite apariții pe scenele muzicii populare, ca mai apoi în 2016, Georgiana Lobonț să aleagă drumul Facultății de Drept din Cluj. În același an se căsătorește cu Rareș Ciciovan, care-i va devenit și impresar, și căruia i-a dăruit doi copii frumoși.