Actualitate

GHIOZDANE ECHIPATE COMPLET, PREMIILE UNUI CONCURS INEDIT! Provocare lansată pe Facebook de Apele Române

O fotografie spectaculoasă din propria vacanță v-ar putea aduce un ghiozdan complet echipat. Este provocarea inedită lansată de Apele Române care propune tuturor românilor un concurs inedit. Pune la bătaie 50 de premii, iar tot ce au de făcut participanții este să trimită o fotografie din vacanță în care să surprindă frumusețea naturii. Atenție însă! Imaginile spectaculoase trebuie surprinse în aproprierea unei ape din bazinul hidrOgrafic Dunărea.

Proiectul se numește ”Descoperă Dunărea”, iar termnul limită pentru trimiterea fotografiilor este 11 septembrie.

“Descoperă Dunărea” este un proiect al Apelor Române de implicare socială și responsabilizare, prin realizarea unor proiecte creative ale copiilor împreuna cu adulții. Astfel dragi prieteni ai Apelor Romane Buzău-Ialomița, dacă vă aflați pe malul unei ape (râu, lac, Dunăre, Marea Neagră), transmiteți-ne, printr-o creație artistică, frumusețea locurilor în care vă petreceți vacanța. Căutați inspirație din tot ceea ce va înconjoară, folosiți tot ceea ce vă oferă natura, fotografiați și trimiteți fotografiile pe adresa de email descoperadunarea@gmail.com”, scriu reprezentanții Apelor Române pe Facebook.

Descopera Dunarea!

"Descopera Dunarea" este un proiect al Apelor Romane de implicare sociala si responsabilizare, prin realizarea unor proiecte creative ale copiilor impreuna cu adultii.Astfel dragi prieteni ai Apelor Romane Buzau-Ialomita, daca va aflati pe malul unei ape (rau, lac, Dunare, Marea Neagra), transmiteti-ne, printr-o creatie artistica, frumuseatea locurilor in care va petreceti vacanta. Cautati inspiratie din tot ceea ce va inconjoara, folositi tot ceea ce va ofera natura, fotografiati si trimiteti fotografiile pe adresa de email descoperadunarea@gmail.com.Primele 50 de creatii care acumuleaza cele mai multe aprecieri pe pagina concursului (like-uri) vor fi rasplatite cu un ghiozdar complet echipat.Va asteptam dragii nostri sa ne impresionati cu creatiile voastre , realizate intr-un decor frumos si sanatos oferit de malul unei ape din bazinul hidrografic a Dunarii.Termen 11 septembrie….

Publicată de Apele Romane Buzau-Ialomita pe Luni, 3 august 2020


Primele 50 de creații care acumulează cele mai multe aprecieri pe pagina concursului (like-uri) vor fi răsplătite cu un ghiozdan complet echipat.
”Vă așteptăm dragii noștri să ne impresionați cu creațiile voastre , realizate într-un decor frumos și sănătos oferit de malul unei ape din bazinul hidrografic a Dunării. Termen 11 septembrie….”, scriu reprezentanții Apelor Române pe pagina de Facebook.


sursa foto: Google