Actualitate

(UPDATE) Grav accident rutier pe DN1B, trafic blocat

UPDATE: Bilanțul acccidentului de pe DN1B este tragic. O femeie de 49 de ani a fost declarată decedată, în timp ce un bărbat de 57 de ani, inconștient, cu traumatism cranio cerebral grav, a fost preluat de elicopterul SMURD.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Săptămâna a debutat cu un accident grav pe unul dintre cele mai circulate drumuri din județ. IPJ Buzău anunță producerea unui accident pe DN1B, la ieșire din Săhăteni spre Mizil.

Din primele date, este vorba de o coliziune între două vehicule, printre care un camion. Două persoane au fost rănite, arată primele informații furnizate de IPJ Buzău.

În urma coliziunii, traficul este blocat pe DN1B.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un autoturism și un autotren au fost implicate într-un accident pe DN 1B Buzău – Ploiești, în zona localității Săhăteni, județul Buzău, circulația fiind întreruptă din această cauză. În urma coliziunii, două persoane din autoturism au fost rănite.

Se estimează reluarea circulației după ora 11.00″, anunță și Infotrafic.

Potrivit unor surse, una dintre persoanele rănite, șoferul autoturismului, ar fi în stare gravă, fiind solicitat un elicopter SMURD. Mai mult, cea de-a doua victimă ar fi decedat.

Etichete