Divertisment

Grigore Gherman e cu veselia, la Focus FM

Unul dintre tinerii artişti de muzică populară ai României, Grigore Gherman, cântă la radio Focus Fm o piesă nouă şi veselă tare, fiind acompaniat de Orchestra Mugurel din Chișinău.
Hai la joc, la veselie este piesa prezentată într-o manieră cu adevărat remarcabilă si acest cântec este un mijloc de a aduce bucurie în sufletele oamenilor, al ascultătorilor celei mai populare staţii de radio din regiune.

Grigore Gherman, tânărul interpret din Nordul Bucovinei, cel care de ani buni îi cucerește pe cei care îi aud glasul, este astăzi unul dintre cei mai iubiți artiști ai generației tinere, iar de fiecare dată când intră pe scenă își trăiește un vis împlinit.

Iubitor de autentic și frumos, adică de valorile care definesc un artist, Grigore Gherman este un artist complex, în ciuda tinereței, și mărturisește că întotdeauna când apare în fața celor care-l ascultă are niște reguli de la care nu face rabat niciodatăm mai ales când vine vorba de calitate. Cu un bogat bagaj de cunoștințe despre ceea ce înseamnă muzica populară autentică, dar și cu o imensă dragoste pentru copii, Grigore Gherman este astăzi și profesor de pian și canto pentru 40 de copii, la o școală privată din București.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu