Actualitate

GUNOIUL, RIDICAT ȘI ÎN ZILE DE SĂRBĂTOARE! Angajații RER vor fi la serviciu și de Crăciun!

Angajații firmei de salubrizare vor continua să vină la serviciu și în zilele de Crăciun și 1 ianuarie. Gunoiul va fi ridicat și în zilele de sărbătoare, iar facturile pot fi plătite inclusiv în Ajunul Crăciunului.

”Pentru mulți începe vacanța, mai puțin pentru RER SUD – operatorul de salubritate care, ca în fiecare an, asigură curățenia orașului chiar și în perioade de sărbătoare. Așadar, buzoienii trebuie să știe faptul că în perioada  sărbătorilor de iarnă programul de colectare a deșeurilor generate de populația municipiului Buzău se va desfășura normal.  Atât în ziua de Crăciun cât și în prima zi a anului 2021 mașinile de colectare vor ieși pe traseu pentru colectarea deșeurilor menajere și reciclabile generate de buzoieni”, informează RER SUD.

Solicitările privind colectarea altor tipuri de deșeuri cu regim special, respectiv deșeuri voluminoase, deșeuri din construcții și amenajări se pot face la numărul de Call Center 0374.885.690.

Plata facturilor se va face însă după un program redus astfel că reprezentanții RER au anunțat printr-un comunicat de presă care sunt intervalele orare în care pot fi plătite datoriile.

”Plata facturii se poate face la casieria RER SUD, ținându-se cont de următorul program: 24.12.2020 – 08:00-14:30, în zilele de  28 și 29 decembrie– 08:00-16:00 și pe 31.12.2020 – 08:00-14:30”, anunță reprezentanții firmei de salubrizare.

Pentru cei care doresc să câștige timp, au posibilitatea de a achita factura online, prin accesarea contului creat pe site-ul www.rersud.ro.