Divertisment

Hitul lunii iunie la Focus Fm. Cine primește voturile

Piesele aflate în difuzare în luna iunie 2023 la radio Focus Fm se pot vota pe pagina focusfm.ro. O mulțime de noutăți răsună în vara aceasta și sunt deja puse la votare.

Căldură mare, distracție mare, cu Focus Fm Regional. S-a dat startul sezonului estival. De luni până vineri, programele Focus fac cea mai bună atmosferă. În weekend, cel mai tare post de radio din regiune pune în undă muzică grecească bună, care să aducă mai aproape pentru fiecare atmosfera de tavernă de pe plajele cu nisip alb și apă albastră. Fiecare casă, terasă şi tavernă trebuie să răsune pe acorduri greceşti şi să simtă ritmurile faimoşilor cântăreţi de origine greacă.

În premieră, cele mai noi hituri sunt de luna aceasta aduse de Codruța Filip, Camelia, Vasile Șeicaru, Diana Bucșa sau Angela Rusu.

Vara se petrece cu Focus FM, de luni până duminică, pentru că în undă e distracția adevărată. Radio Focus FM Regional se recepționează pe 93.8 fm la Buzău, 104.7 fm la Rm. Sărat, 97.0 fm la Vrancea, Brăila, Galaţi, 92.9 fm în Ialomița şi live pe focusfm.ro.

Iată piesele pe care le puteți vota AICI.

Astăzi intră în difuzare pe Focus Tv Buzău și Vrancea, primul top al lunii iunie 2023, de la 18.00.

Etichete