Divertisment

EXCLUSIV: Fiicele șefului Poliției din Buzău debutează în lumea artistică. Sânziana și Maria colaborează cu Irina Rimes

Fiica mică a comandantului Poliției din Buzău își face debutul în această industrie cu un videoclip regizat pentru cea mai nouă colaborare a Irinei Rimes cu David Ciente. Piesa “Străin în țara lui” este inspirată de poezia “Doina”, scrisă de Mihai Eminescu. Single-ul este lansat alături de un videoclip dinamic, regizat de Sânziana Pantazi și prezintă imagini atât cu Irina Rimes cât și cu David Ciente și cadre naturale și scene ritualice de pe meleagurile buzoiene din zona Nehoiu.

La 22 de ani, Sânziana Pantazi pășește în această lume artistică, alături de sora sa mai mare, Maria Pantazi (26 de ani), pe care o regăsim în echipa de producție. Aceasta s-a ocupat de styling-ul Irinei Rimes. Așadar, Laurențiu Pantazi, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, se declară tată mândru căci ambele sale fiice intră cu dreptul în industria artistică românească, proiectul acesta având un feedback pozitiv. Sânziana este studentă la Universitatea din București, la Facultatea de Psihologie și Maria a absolvit design vestimentar la Universitatea Națională de Arte București.

Întregul videoclip a fost realizat cu imagini din județul Buzău. Cascada Cașoca este ușor de recunoscut din filmări, iar echipa de dans este compusă din dansatori cunoscuți ai locului, trupa X-ite Crew de la Mike School of Dance.