Divertisment

ÎL AUZIM LA FOCUS FM ȘI NE OFERĂ SURPRIZA ALEGERILOR. Artistul care a ieșit președinte de CJ

Surpriză completă. Cunoscutul cântăreț de muzică populară, Dinu Iancu Sălăjanu, a ajuns la șefia Consiliului Județean Sălaj. În febra alegerilor a venit și vestea că muzica mai poate face loc și altor activități, cum ar fi preluarea cârmei unui județ, din postura de lider de CJ. Dinu Iancu Sălăjanu a obţinut circa 36% din voturi, el fiind urmat de candidatul Florin Florian, cu 27% din sufragii, Robert Szilagyi, cu aproape 20% din voturi.

Cu un vast repertoriu muzical popular la FOCUS FM, Dinu Iancu Sălăjanu ne surprinde cu intenția de a face politică la cel mai înalt nivel. Dinu Iancu-Sălăjanu s-a născut în  anul 1969, cu numele inițial de Dinu Ianchiș. Acesta este un cântăreț român de muzică populară, interpretează cântece din zona Ardealului. Ca și studii, el a urmat Conservatorul, secția canto clasic, la Facultatea de Muzică a Universității din Oradea. Este directorul casei de cultură din Zalău și directorul ansamblului de cântece și dansuri „Porolisum”.

Începând cu anul 2006, el este liderul organizației județene a Partidului Inițiativa României. A cântat și cântă alături de Nicolae Furdui Iancu, al cărui fin de căsătorie și este. Pe 9 martie 2020 s-a înscris în PNL, cu care câștigă CJ Sălaj.