Divertisment

SEXY FOLCLORISTELE AUZITE LA FOCUS FM CÂȘTIGĂ BANI ȘI DIN FILMĂRI POSTATE PE YOUTUBE

În afară de muzică, fetele frumoase și apărute recent în această industrie ne arată că știu să facă bani și pe internet. Le auzim hiturile la radio Focus Fm, dar ele nu se opresc din a câștiga popularitate și din postările de pe YouTube, în care fac de toate. Georgiana Lobonț, Andrada Bâsăuan și Codruța Filip își țin astfel fanii la curent cu cele mai intime detalii din viața lor, cu călătoriile pe care le fac, cu ce cumpără, ce îmbracă, dar și cu evenimentele la care participă. Nu doar că astfel își țin fanii la curent cu ce se întâmplă cu viața lor și îi iau cu ele la evenimente, folcloristele devenite și vloggerițe pot să-și rotunjească în acest fel și veniturile. Vloggeri celebri din țara noastră ajung să câștige peste 10.000 de euro pe lună doar din video-urile pe care le postează pe YouTube. Buzăul are două fete celebre pe YouTube, pe Andra Gogan – idolul adolescenților și pe Andreea Balaban, un fashion icon.

Pe Georgiana Lobonț o auzim des la radio Focus și cunoaște succesul acum cu piesa Fata mea, alături de Armin Nicoară. Artista deja se bucură de aproape 200.000 de abonați la canalul de YouTube acolo unde posteaza toate melodiile ei dar și vlog-urile. Artista împărtășește cu fanii momentele din viața ei de familie. Cântăreața a filmat chiar și atunci când i-a adus pe lume pe Edi și Irina, cei doi copii ai ei. Acum s-a mutat în casă nouă și arată totul despre asta fanilor, în mici episoade pe YouTube. În plus, câștigă bănuți din promovarea unor mici afaceri.

Andrada Bârsăuan, o altă cântăreață din tânăra generație a muzicii populare, a descoperit vlog-ul, pe lângă muzică. Pasionată de modă și frumusețe artista le arată internauților cum își alege ținutele, care este machiajul pe care îl folosește cel mai des dar și cum arată o zi din viața ei. Fanii sunt interesați, așa câ iată câștigul este de ambele părți.

La radio Focus Fm am făcut de curând cunoștință cu cuplul Codruța Filip și Valentin Sanfira. Piesa lor Tu ești soarele meu este superbă, la fel și ei împerună pe scenă, dar și în viața personală. În timpul pandemiei și Codruța Filip, iubita lui Valentin Sanfira, i-a luat pe internauți cu ea în toate locurile unde a avut voie să meargă. Ea le-a arătat celor care o îndrăgesc și cum face curățenie în casă alături de cel care îi va deveni în curând soț. Mai mult, artista a împărtășit detalii din viața de cuplu într-o postare în care răspunde alături de Valentin Sanfira la întrebări legate de cum decurge relația dintre ei.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu