Actualitate

Imagini care taie răsuflarea oricui. Cum a reușit un buzoian să evite, la milimetru, o tragedie. O bătrână a sărit în fața TIR-ului iar ce a făcut șoferul e incredibil (VIDEO)

Imagini incredibile, care taie răsuflarea oricui. Polițiștii din Galați  au făcut publică, miercuri, o filmare spectaculoasă în care  șoferul unui TIR, un buzoian de 37 de ani, reușește să evite la milimetru un pieton, o femeie de 90 de ani, care efectiv sare în fața mastodontului.  Șoferul TIR-ului reușește să o evite pe bătrână, care scapă nevătămată, dar intră în gardul unei gospodării pe care-l distruge.

Incidentul a avut loc miercuri dimineață, pe D.N. 2B, în localitatea Movileni, din județul Galați.

”Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din județul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor și semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galați către comuna Șendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcția de deplasare și oprindu-se în gardul unui imobil”, transmite IPJ Galați.

După incident, pietonul și-a continuat drumul, fiind identificat ulterior cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Este vorba despre o femeie de 90 de ani, care a fost amendată cu 435 de lei pentru traversare neregulamentară.

”Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene, din cadrul Serviciului Rutier Galați, au identificat pietonul în cauză, o femeie, de 90 de ani, aceasta fiind sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară”, mai transmite IPJ Galați.

Din aceleași imagini care au fost făcute publice de Poliția Galați se observă cum bătrâna se angajează în traversarea șoselei prin loc nepermis iar când își dă seama că e pe cale de a fi lovită de TIR nu face cale întoarsă pe marginea drumului, ci pur si simplu aleargă în fața autovehiculului. Șoferul mastodontului trage de volan, intră pe contrasens, evită la milimetru pietonul, dar intră în gardul unei gospodării pe care-l distruge. Reușește să evite o tragedie în timp ce bătrâna care scapă cu viață ca prin urechile acului își vede de drum.

Totodată, din imagini se observă cum pe șosea rulează un autoturism, al cărui șofer, din fericire, conduce prudent, cu viteză redusă, evitând la rându-i impactul cu TIR-ul în momentul în care acesta intră pe contrasens pentru a evita să o accidenteze pe femeie.