Actualitate

Imagini cutremurătoare de la accidentul de la Poșta Câlnău! Patru persoane au fost rănite, unele se află în stare gravă. Unul dintre șoferi era băut

sursa foto: Jurnal de Vrancea

Apar informații terifiante de la accidentul produs în urmă cu puțin timp pe Drumul Morții. Trei mașini s-au ciocnit, iar imaginile rezultate în urma impactului sunt cutremurătoare. Una dintre mașini a fost practic ruptă în două, iar una dintre persoanele care se afla în autoturism a rămas încarcerată. În urma testării cu aparatul etilotest, șoferul acestei mașini, un Ford, era băut.

Din primele date de la fața locului, la intrare în Poșta Câlnău, a reieșit că este vorba de o coliziune între trei autoturisme conduse pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat. Unul condus de un șofer de 50 de ani, din Poșta Câlnău, altul condus de către un șofer de 34 de ani, din Vrancea și al treilea condus de un șofer în vârstă de 51 ani, din Vrancea.În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul șoferului din Poșta Câlnău, a indicat o alcoolemie de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată în comunicatul emis de IPJ Buzău.

În urma impactului devastator patru persoane, printre care și un copil au fost rănite, unele fiind în stare gravă.

”Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 50 de ani și a pasagerei acestuia, o femeie din Poșta Câlnău și alți 2 pasageri din autoturismul șoferului de 34 de ani, un minor de 5 ani și o femeie de 31 de ani, ambii din Vrancea”, informează reprezentanții IPJ.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Amintim că accidentul a fost anunțat în jurul orei 18.00. De atunci traficul pe DN2E85 este blocat, coada de mașini întinzându-se pe cățiva kilometri. Mai multe detalii aici

Sursa video: Jurnal de Vrancea