Divertisment

IMAGINI ÎN PREMIERĂ. Vlăduța Lupău lansează hitul anului 2020

Este a doua zi în care Vlăduța Lupău s-a trezit devreme și a început filmările într-o locație de vis. Totul, pentru cel mai nou videoclip pentru un cântec care nu știm însă cum se numește, dar despre care artista spune că va fi hitul acestui an. Este vorba despre o piesă proprie, compusă de Nek Florin, cel cu care a lucrat și Până la stele, așa că are toate șansele să dea lovitura.

Așa arată Vlăduța acum, hotărâtă să filmeze astăzi cele mai frumoase cadre pentru noul său proiect, la care lucrează cu o armată de oameni, la Zărnești, în județul Brașov. Este foarte încântată și optimistă că această piesă va fi cea de top în acest an.

Filmările au început de ieri pe la ora asta și au durat până târziu în noapte, iar astăzi continuă, cu noi imagini și cu Vlăduța schimbând numeroase ținute. Între timp, artista se bucură de cele peste 9 milioane de vizualizări și locul 39 în trending România pe YouTube, cu colajul nou alături de colegii săi, Rapsozii Maramureșului. Piesa reinterpretată De ce mă minți, din noul colaj, se aude la FOCUS FM, cel mai tare radio regional. Așteptăm noul proiect cu sufletul la gură!