Divertisment

ARTISTA DIN BUZĂU CĂREIA PANDEMIA I-A AMÂNAT DE DOUĂ ORI NUNTA (FOTO)

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile tuturor, însă când la mijloc e vorba de o nuntă pe care o visai ca-n povești, cu sute de invitați, lucrurile devin și mai grele.

Printr-o astfel de situație trece Dora Ungureanu. Artista avea programată nunta în luna mai, însă din cauza pandemiei de coronavirus, tânăra și iubitul ei au fost nevoiți să-și amâne evenimentul.

După starea de urgență, când lucrurile păreau a se mai liniști cât de cât iar autoritățile anunțau că în august vom ajunge să trăim o viață cvasi-normală, cei doi tineri au decis să stabilească o a doua dată pentru nuntă: 28 august. Numai că între timp, România a ajuns să înregistreze tot mai multe cazuri de COVID-19, iar relaxarea, în august, a  măsurilor impuse în contextul pandemiei nu a mai venit. Ba din contră, lucrurile s-au înrăutățit iar autoritățile au impus noi restricții cum este cea a închiderii teraselor, noaptea, în unele județe.

În aceste condiții, Dora Ungureanu a fost nevoită să-și amâne pentru a doua oară nunta. Are pe listă circa 450 de invitați, astfel că evenimentul nu poate avea loc, în nici un caz, în aceste vremuri.

În plan profesional, Dora Ungureanu  pregătește o piesă  în limba română, pe ritmuri machidoneşti, exclusiv creație proprie. Videoclipul este filmat pe litoralul românesc.