Actualitate

(FOTO & VIDEO) Impact puternic între două TIR-uri, trafic restricționat

Accident grav înregistrat joi după amiază, în zona Hanul lui Țintă. Din primele date oferite de IPJ Buzău, este vorba despre un impact între două camioane. Se pare că cele două camioane s-au lovit frontal.

“Din primele date de la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce conducea un autovehicul de tip TIR, pe direcția Ploiești către Buzău, un șofer de 58 ani, din Republica Moldova a intrat în coliziune cu un alt autovehicul de tip TIR, condus de un șofer, de 42 de ani, din Săhăteni. Accidentul s-a soldat cu rănirea ambilor șoferi, care au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

Sursa foto Fb/ Info Trafic Buzau

Accidentul este raportat și de Centrul Infotrafic al Poliției Române.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unei coliziuni frontale între 2 autocamioane, traficul se desfășoară pe un fir la ieșire din mun. Buzău către Ploiești. În urma accidentului, cei doi  conducători auto au fost răniți.”

În urma accidentului, s-au format cozi de mașini pe distanțe semnificative.

Etichete