Divertisment

În procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican intervine și Angelica Stoican: “Și Olguța a împrumutat melodii!”

Piesa ”Dragoste veche și nouă”, auzită la radio Focus Fm, s-a transformat într-un adevărat război pe care Olguța Berbec și Niculina Stoican îl duc în fața judecătorilor. Olguța o acuză pe Niculina de plagiat și vrea să se facă lumina în privinta melodiei pentru care se duc lupte în privința drepturilor de autor pe YouTube. Marea artista Angelica Stoican, mama Niculinei, intervine în scandalul celor două și spune despre Olguța că ar fi mințit în fața judecătorilor.

Aceasta o mai asigură pe Olguța Berbec că multe interprete i-au ”împrumutat” repertoriul, inclusiv ea, dar nu și-a cautat dreptatea în fața instanței de judecată.

Olguța Berbec spune că nu are o problemă cu cei care cer versuri, dar nu tolerează furtul.

Îmi pare rău că suntem cumva în situația asta. Nu este un lucru care mă face fericită, dar nu este prima oară și atunci cred că lucrurile trebuie lămurite. Nu sunt de acord cineva să-mi fure munca sau o fărâmă de emoție. Eu am fost foarte tolerantă cu cei care mă întreabă, cu dragă inima dăruiesc gratuit melodii întregi tinerilor. Dar nu sunt de acord cineva să-l însușeasca, oricine ar fi acel artist și sa afirme ca l-a luat de la bătrâni.”