Alertă Coronavirus Buzău

ÎNCĂ DOI BUZOIENI, PE LISTA VICTIMELOR CORONAVIRUSULUI. România înregistrează sâmbătă un record negativ: 698 de noi îmbolnăviri, 23 de morți

Buzăul înregistrează 2 noi decese în rândul bolnavilor de coronavirus, ajungând la un total de 23 de morți, de la debutul pandemiei. Pe de altă parte, România contabilizează, sâmbătă, 11 iulie, un record de noi cazuri de îmbolnăvire. 698 de români au aflat în ultimele 24 de ore că au COVID-19 și s-au înregistrat și 23 de decese în toată țara. Inclusiv, o persoană fără nici o altă boală a fost doborâtă de noul virus.

La Buzău, ultimele 2 victime ale coronavirusului sunt, conform DSP:

-un bărbat în vârstă de 72 de ani, internat la Spitalul Clinic Colentina București. Comorbidități:trombocitopenie, boală cardiovasculară, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

-un bărbat în vârstă de 77 de ani, internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Comorbidități: hepatită cronică, bronhopneumonie obstructivă cronică.

Cu cele 2 decese, Buzăul ajunge la 23 de morți în rândul bolnavilor de coronavirus, mare parte dintre ei având însă și alte afecțiuni.