Actualitate

Incendiu la o fermă între Florica și Glodeanu Siliștea. Mobilizare amplă a pompierilor

Foto cu caracter ilustrativ

UPDATE: Aproape patru ore a durat intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului semnalat la ferma dintre localitățile Florica si Glodeanu Siliștea. La finalul miaiunii, ISU Buzău anunță:

“A ars construcția (ferma) pe o suprafață de aproximativ 250mp. De asemenea, au ars și aproximativ 27 de tone de cereale. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum deteriorat.”

Un incendiu de amploare este în desfășurare, la această oră, la fel și misiunea pentru stingerea lui care angrenează echipaje de la ISU Buzău și ISU Ialomița, precum și pompieri voluntari. Flăcările au cuprins o cabană și ferma din vecinătate, aflate pe câmpul dintre Florica și Glodeanu Siliștea. Din fericire, nu există persoane surprinse în interior. Primele informații arată că focul se manifestă pe circa 100 de metri pătrați și a cuprins și două utilaje: un tractor și un camion încărcat cu cereale.

Cele patru echipaje de pompieri din Buzău și Urziceni primesc sprijin de la pompierii voluntari din Glodeanu Siliștea. Vom reveni.