Actualitate

Incendiu puternic în imediata apropiere a Pieței Dorobanți! O casă a fost cuprinsă de flăcări. Trafic restricționat (FOTO & VIDEO)

UPDATE: Traficul este restricționat în municipiul Buzău, din cauza incendiului izbucnit în cartierul Dorobanți.

Mașinile prinse în blocaj pe strada Dorobanți au fost direcționate pe Columbelor spre Luceafărului. Pe de altă parte, momentan, polițiștii rutieri acționează în intersecția str. Dorobanti cu Aleea Sporturilor și redirecționează autovehiculele către Alexandru Marghiloman.

În jurul orei 15:00, traficul a revenit la normal.

UPDATE: În urma incendiului care a cuprins casa de lângă Piața Dorobanți, o persoană care se adăpostea în imobil a fost rănită ușor.

” O persoană a fost evaluată de echipajul SMURD, prezintă arsuri gr I la nivelul capului, urmând a fi transportată la SJU Buzău pentru investigații suplimentare”, anunță ISU Buzău.

ȘTIRE INIȚIALĂ:Misiune în plină desfășurare a pompierilor în cartierul Dorobanți. O casă situată lângă Piața Dorobanți a fost cuprinsă de flăcări. Este vorba despre un imobil în care se adăpostesc oamenii străzii.

Pompierii intervin de urgență cu 2 autospeciale de stingere și o autospeciala de primă intervenție și comandă. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 120 mp, generalizat.

Potrivit reprezentanților ISU Buzău, nu se pune problema evacuării comercianților din Piața Dorobanți.

Traficul rutier este blocat în zonă. Urmează să fie stabilite rute ocolitoare pentru mijloacele de transport în comun.

Nu este pentru prima dată când clădirea respectivă este cuprinsă de foc. Și în noiembrie 2019 casa a fost distrusă parțial de foc. Imobilul respectiv s-a transformat în ultima vreme în adăpost pentru oamenii tsrăzii. De asemenea, grămezi de deșeuri s-au format în curtea imobilului.