Actualitate

Incendiu violent în municipiul Buzău. O persoană carbonizată

foto arhiva
foto arhiva

Update: Incendiu a fost lichidat. Femeia salvată de pompieri este evaluată medical.

”În urma incendiului produs pe Aleea Zorilor, la U.P.U-SMURD a fost transportată o femeie în vârstă de 88 de ani, care a suferit o arsură prin flacăra de gr. I-II A, la nivelul feței. La acest moment pacienta este stabilă hemodinamic și respirator, conștientă, în curs de investigații”, informează Adriana Bunilă, purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău.

Știrea inițială: Un apartament din municipiul Buzău a luat foc în această dimineață. Din păcate, o femeie a fost găsită carbonizată, iar o altă persoană a fost salvată de pompieri, dar prezintă arsuri de gradul II.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență incendiul se manifestă la un apartament situat pe Aleea Zorilor, din municipiul Buzău. Cum au ajuns la fața locului, forțele de intervenție au evacuat o femeie, în vârstă de 88 de ani, care a suferit arsuri.

”Pompierii au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Buzău. Pompierii au ajuns de îndată la fata locului unde au constatat ca incendiul se manifesta generalizat la locuintă, evacuând din incinta apartamentului o persoana cu arsuri”, informează ISU.

O altă femeie care se afla în locuință nu a putut fi salvată. Pompierii au găsit-o carbonizată.

”În interiorul locuinței a fost găsită o persoană de sex feminin decedată (carbonizata). Prima persoana evacuată a fost salvată de pompieri, este în viață, suferind arsuri de gradul II la nivelul feței și intoxicație cu fum”, informează ISU Buzău.

De asemenea, s-au autoevacuat 6 persoane din bloc și se acționează pentru evacuarea celorlalte persoane și lichidarea incendiului.

În acest moment se acordă ingrijiri medicale persoanei salvate, concomitent cu acțiunile de localizare și lichidare a incendiului.