Actualitate

(UPDATE) Incident cu multe semne de întrebare. Buzoian, descoperit inconștient pe șosea

Sursa foto Fb/ Info Trafic Buzău

UPDATE: Buzoianul găsit în stare gravă pe șosea, în această după amiază, s-ar fi rănit după ce a căzut de pe bicicletă. Conform unor surse apropiate anchetei, cercetările efectuate ar fi arătat că buzoianul s-a dezechilibrat, cel mai probabil din cauza unor resturi de nisip aflate pe șosea. Aceasta ar fi concluzia după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Bărbatul este polițist local și locuiește în municipiul Buzău. Incidentul s-ar fi petrecut în timp ce se întorcea de la socrii săi, din Vadu Pașii.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un incident grav a fost înregistrat astăzi în zona podului de la Vadu Pașii. Un bărbat a fost găsit în stare extrem de gravă, inconștient, zăcând pe carosabil. Lângă el se afla și bicicleta bărbatului. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean l-a preluat pe buzoian și l-a transportat la Spitalul Județean Buzău.

Aici, medicii au constatat că este vorba despre un bărbat de 55 de ani. El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, contuzie toraco-abdominală.

Deocamdată nu este clar ce s-a întâmplat cu bărbatul de 55 de ani. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili dacă victimei i s-a făcut rău și a căzut de pe bicicletă, sau dacă a fost vorba despre un accident rutier.