Actualitate

(UPDATE) INCREDIBIL! A scăpat cu viață după ce s-a aruncat de la etajul 10

UPDATE: Toate eforturile medicilor de a-l salva pe bărbatul de 65 de ani au fost zadarnice. Buzoianul și-a pierdut viața, la spital, din cauza leziunilor grave suferite.

“În timpul investigatiilor, starea bărbatului s-a agravat, din cauza leziunilor suferite. Medicii au hotărât ca acesta să fie intubat. După ce a fost intubat, bărbatul a intrat în stop cardio respirator. S-au început manevrele de resuscitare, însă fără succes, medicii declarând decesul.”, a declarat pentru șansanews.ro Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al SJU Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Situație incredibilă. Un buzoian de 65 de ani a scăpat cu viață după ce, luni dimineață, s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc din cartierul Micro 5. Omul a fost dus la Spitalul Județean Buzău, cu semne vitale, fiind în investigații.

Buzoianul de 65 de ani locuiește la etajul 1 într-un bloc din cartierul Micro 5. Luni dimineață, omul a urcat la etajul 10 al aceluiași imobil, acolo unde este asociația de proprietari 27, el fiind președintele, și s-a aruncat în gol de la etaj.

Când a ajuns salvarea, bărbatul era în viață. El a fost preluat de personalul medical și a fost dus la Spitalul Județean Buzău, unde este în investigații.

Cunoscuți de-ai buzoianului spun că acesta dezvoltase un gen de depresie după ce s-a trezit în situația de a fi dator vândut la bănci pentru că își ajutase mai mulți colegi de serviciu, girându-i, ulterior aceștia nemaiplătindu-și creditele.

Pentru a-și ajuta tatăl, cele două fiice ar fi preluat aceste datorii, însă asta l-ar fi făcut pe buzoian să aibă mustrări de conștiință și să nu se simtă deloc confortabil cu situația în care se află, motiv pentru care a recurs la gestul extrem, de a se arunca de la etajul 10.

Înainte de a se arunca în gol, buzoianul ar fi lăsat un bilet de adio prin care își cerea iertare de la cele două fiice ale sale.

La ora postării acestei știri, bărbatul este pe mâna medicilor buzoieni, care încearcă să-l salveze.

”La Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean de Urgență Buzău a fost transportat un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Buzău, care a suferit un politraumatism prin cădere de la înălțime. Bărbatul a suferit multiple fracturi: fractură de coloană vertebrală, fractură de șold stâng, fractură de pumn drept. La acest moment, bărbatul se află în investigații. Vom reveni cu informații după finalizarea tuturor investigațiilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.