Actualitate Șansa de Berca

INCREDIBIL! BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS, A FURAT O MAȘINĂ ȘI S-A RĂSTURNAT DE PE UN POD. Aventura unui tânăr de 18 ani din Berca s-a terminat la spital(FOTO)

Un accident deosebit de grav era să-l coste viața pe un tânăr de 18 ani din Berca. Băut fiind, tânărul a furat mașina unui localnic și a pornit la drum, însă la un moment dat, s-a răsturnat de pe un pod iar autoturismul s-a transformat într-o torță. Doar o minune a făcut ca tânărul să scape cu viață.

Totul s-a întâmplat joi dimineață. Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea autoturismul  pe DN10 pe directia Buzău către Brașov, la Cislău, un tânăr de 18 ani, din Berca, ar fi pierdut controlul asupra direcției, mașina rasturnandu-se în afara părții carosabile, de pe un pod de la o înălțime de câțiva metri.

Accidentul s-a soldat cu rănirea tânărului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În urma accidentului, autoturismul a luat foc și a fost distrus în totalitate. Pompierii au intervenit la fața locului pentru stingerea incendiului  

”Un echipaj din cadrul stației de pompieri de la Mărunțișu a intervenit pe raza comunei Cislău pentru localizarea și stingerea unui incendiu ca urmare a unui eveniment rutier. La fața locului a fost găsită și o victimă semi-conștientă, care a fost preluat de un echipaj SAJ Buzău”, a declarat pentru șansanews.ro purtătorul de cuvânnt al ISU Buzău, sublocotenent Vasile Prahoveanu.

 Din verificările în bazele de date specific ale POliției, a reieșit că tânărul nu figura în evidenta posesorilor de permis de conducere.

Totodată, etilotestul a indicat în cazul său o alcoolemie de 0,30mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Din primele date s-ar părea că autoturismul ar fi fost furat de la un localnic din Berca, furtul fiind comis pe timpul nopții.