Actualitate

Îngrozitor! Tatăl și-a violat fata minoră. Detalii șocante

O copilă de doar 14 ani trăiește o dramă greu de descris în cuvinte. Copila a fost victima violurilor repetate provocate chiar de tatăl său. Fapta îngrozitoare a ieșit la iveală când fata și-a făcut curaj și  povestit tot ce a trăit.

Adolescenta de 14 ani este din Scorțoasa. Mai are încă două surori mai mici, iar până de curând locuia cu ele și părinții lor. Însă, în vara acestui an, mama a decis să divorțeze așa că împreună cu cele două fete minore a ajuns în grija Protecția Copilului. În discuțiile purtate cu psihologii, adolescenta de 14 ani ar fi avut curajul să recunoască că în urmă cu doi ani, în 2020, tatăl său ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale orale. Violul s-ar fi repetat de mai multe ori. Imediat angajații DGASPDC au sesizat Inspectoratul Județean de Poliție care a demarat ancheta.

Pentru a verifica cele spune de fată, aceasta din urmă a fost supusă unei expertize neuropsihiatrice, în urma căreia s-a dovedit că spune adevărul. Astfel, în această seară tatăl, un bărbat de 35 de ani, a fost reținut și se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Buzău.

Sâmbătă, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău pentru aplicarea măsurilor preventive.

În comună, localnici sunt îngroziți și totuși nu le vine să creadă. Aceștia spun că bărbatul și-ar fi întreținut familia, ba chiar muncea și în străinătate, iar cele trei fete ar fi bine îngrijite.

În prezent, mama și celelalte două fiice sunt internate într-un centru al Protecției Copilului.

Revenim cu detalii.