Divertisment

INTERVIU, EXCLUSIV, CU UNA DINTRE CELE MAI IUBITE ARTISTE DE MUZICĂ DE PETRECERE ALE MOMENTULUI. Cum se descurcă în pandemie Andrada Bârsăuan, ce pregătește fanilor

Artista de muzică populară Andrada Bârsăuan a acordat un interviu, în exclusivitate, portalului de știri șansanews.ro, în care își deschide sufletul, dezvăluind cum a afectat-o pandemia de coronavirus, cum s-a apucat de vlog, dar și ce pregătește fanilor ei. Redăm mai jos interviul acordat de artistă portalului șansanews.ro:

Rep: Astăzi ai lansat o piesă nouă. Care îi e poveste?

Andrada Bârsăuan: Piesa se numeşte “ Zică lumea câte-o vrea “, este compusă de anul trecut de Cipri Popescu şi sper din suflet să fie pe placul ascultătorilor. Îmi doresc să ofer mereu calitate, de asta nu scot piese pe bandă rulantă. Îmi place să fiu originală şi caut mereu ceva diferit.

Rep: Trecând la subiectul cel mai actual al vremurilor pe care le trăim, având în vedere că şi soţul tău, Lazăr Arman, este tot artist, cum ați traversat această perioadă în care nu ați mai putut urca pe scenă?

A.B: Pe de-o parte a fost frumos, pentru că ne-am mutat în casă nouă, am savurat perioada. Pe de altă parte, a fost foarte dificil pentru noi, nu eram obişnuiţi să luăm o pauză bruscă, atât de lungă.Viaţa noastră înseeamnă activitate, multe evenimente, multe deplasări. Mi-a fost dor şi îmi este în continuare de viaţa noastră de dinainte. (..) Cred în Dumnezeu şi ştiu că toate sunt cu voia Lui. El decide cât trăim şi cum. Pot sta veşnic în casă, când îmi e scris, tot am să mor. Eu cred că toţi ne dorim să ne trăim viaţa şi cred și sper că oricine e capabil să aibă grijă de sine.

Rep: Ce te-a făcut să te apuci de vlog?

A. B: De vlog m-am apucat la insistenţele celor care iubesc muzica mea și pe mine, până la urmă. Mi-am dat seama că cei care mă urmăresc îşi doresc să afle cât mai multe lucruri despre mine şi sincer îmi place să fiu în faţa camerelor.

Rep: Ai un mesaj pentru ascultătorii FocusFm și pentru cititorii șansanews.ro?

A.B.: Le mulţumesc celor care ma apreciază pentru ce sunt şi pentru ce fac. Sunt încântată că piesa mea, Talismanul dragostei, este atât de difuzată pe Focus Fm şi că a ajuns la sufletul ascultătorilor. Este o piesă veselă despre care am sperat și am simțit că va prinde. Le doresc tuturor acultătorilor Focus Fm și cititorilor șansanews.ro sănătate şi să dea Dumnezeu să ne întâlnim, cât mai curând posibil”