Actualitate

Investigații RMN gratuite, începând cu 1 Mai. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de acest serviciu medical fără bani

După două luni de la punerea în funcțiune a celui mai performant aparat de imagistică prin rezonanță magnetică din Regiune, Spitalul de Boli Cronice Smeeni vine cu o altă veste bună pentru pacienții săi. Începând cu 1 mai, unitatea medicală a încheiat contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate ceea ce îi permite ca pentru un număr limitat de persoane, în limita unui buget acceptat, să ofere investigații RMN gratuite.

Anunțul a fost făcut chiar de conducerea spitalului printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook unde, de asemenea, a indicat și numărul de telefon la care se pot face programările pentru investigațiile decontate de CJAS.

”Serviciile medicale RMN disponibile în laboratorul de Radiologie și imagistică medicală al Spitalului de Boli Cronice Smeeni sunt realizate cu ajutorul a două echipamente medicale performante achiziționate, instalate și puse în funcțiune în primăvara acestui an. Detalii și programări puteți obține la Tel. / WhatsApp 0787.638.359. Începând cu 1 mai 2022 și prin contract cu CJAS Buzău!!!

De asemenea, în continuare se pot face investigații și cu bani, aparatul fiind cel mai performant din Regiune, după o investiție de un milion de euro. Mai multe detalii despre acest aparat puteți citi aici.

Iată lista prețurilor disponibile la Spitalul de Boli Cronice din Smeeni pentru investigațiile RMN. Important este că cei care se programează pentru investigațiile gratuite au nevoie de bilet de trimitere.

Imaginile captate la Smeeni vor fi interpretate de o echipă de 13 medici, fiecare pe specialitatea sa, din București. Rezultatele vor ajunge la Smeeni în cel mult 48 de ore. Totul se va face prin telemedicină , însă de anul viitor, spitalul va avea și medic pe acest post.